You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 0 in print_terms() (line 146 of /home/creatinas/public_html/sites/all/modules/presentcommerce_jquery_catalog/presentcommerce_jquery_catalog.module).

Slikarsko platno - 60x60cm

Slikarsko platno - 60x60cm
Šifra:
Platno na ram - 60x60cm
Cena:680,00 RSD
Proizvod je neocenjen

Novo u Creatinas-u!

Italijanska platna izuzetno visokog kvaliteta (340 gr/m2) za slikare i oni koji tek počinju sa ovim da se bave, dostupno u različitim dimenzijama.

Pamučna platna su impregnirana i pripremljena za slikanje trostrukim akrilnim pemazom. Zatezanje platna se vrši na blind ramovima od smrekinog drveta sa FSC-i sertifikatom za odgovorni odnos prema šumama na planeti.

Blind ramovi su dostupni u različitim varijacijama kako bi se zadovoljili ukusi svih naših kupaca (19x42 mm, 38x42 mm, 21x60 mm, 25x60 mm i 15x30 mm).

Platna su pogodna za stvaranje najrazličitijih umetničkih dela i to u akvarel tehnici, slikanju sa akrilnim i uljanim bojama i naravno za stvaranje pravih rariteta uz pomoć dekupaž tehnike. Svako može pronaći odgovarajuće platno za sebe, a ukoliko ne raspolažemo dimenzijama koje Vama trebaju, možemo ih izraditi po narudžbi.